cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Kedves Vendégem!

Szeretettel üdvözöllek a Thalion Face Therapy otthonában, a helyen, melyet megálmodtam Neked! Életem eddigi egészében mindig a jónak gyakorlására törekedtem és úgy vélem, pontosan ezért is találkoztam a Thalion márkával. Fontos számomra a szimbiózis megtalálása, melyet a termékekben is megleltem, hiszen:

A természetes egyensúlyban működő tengeri ökoszisztéma olyan bőkezű édenkert, mely az élet keletkezésének emlékeit őrzi. Rengeteg különleges életforma otthona, egy igazi terápiás csoda, ahol az algák magukba gyűjtik a tengervíz gazdag tápláló elemeit, hogy rendkívüli tulajdonságú hatóanyagokat hozzanak létre. A THALION termékek és kezelések arra az évezredes szimbiózisra épülnek, mely az élővilág és a tenger között az élet keletkezésének hajnalától a mai napig változatlanul fennállnak.

Az eredmény: tiszta, friss algakivonat a legértékesebb alkotórészekkel. THALION egyedi szakértelmének egyik titka, hogy az algákat a tengerből való betakarításától egészen a termékek végleges előállításáig minden fázist a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tapasztalattal végzi.

Engedd meg, hogy ezt a csodát, itt és most Veled is megismertethessem.

Kozmetikámban a teljes figyelmem a Tiéd. Terápiánkat semmilyen más Vendég nem zavarhatja meg, hiszen az időm, mindig az adott székemben elhelyezkedő Vendégnek szentelem. Hiszem, ahol test és lélek együtt tud megpihenni, ott új erők születnek, mellyel teremthetünk kéz a kézben.

Így kérlek, az általad foglalt időpontra szíveskedj pontosan vagy maximum 5 perccel később érkezni – korábbi érkezés esetén, a kozmetika ajtaját biztosan zárva találod, ilyen esetben kérlek, kopogtass majd várj türelemmel, érkezem -. A szalon higiéniai körülményeit előtérben tartva szíveskedj utcai cipődet a belépést követően, a szalonban elhelyezett, fertőtlenített papucsra váltani. –

Kívánom, hogy az itt tartózkodásod teljen nagyon kellemesen és a visszatérésed vágyával búcsúzhassunk el egymástól!

Thalion Face Therapy megálmodója:

Kovács- Szalók Adrienn és Családja, Dániel és Dominik

Okleveleim

Kapcsolat

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.