cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Hydrojelly® arckezelés ’60

Hydrojelly®

Hydrojelly arckezelés

Hidratáló, feltöltő vagy akár anti-aging kezelés bőrtípusodnak megfelelően.

Arc letisztítása – Az ESTHEMAX enzimes peeling a bőr előkészítésére. A proteáz – enzimekkel kíméletesen távolítjuk el az elhalt szarusejteket, akár az érzékeny, száraz és pattanásos bőrre is alkalmazható. A hatóidő betartásával a bőr átjárhatósága többszörösére fokozható, így a hatóanyagok mélyebben szívódnak be a bőrbe. Használatával fokozódik az új sejtek képződése.

Relaxáló masszázs – masszázskrémmel, mely serkenti a ragyogást és feltölti a bőrt ásványi anyagokkal – kálium nátrium, kálcium – és nyomelemekkel – vas, réz, cing, mangán- . Egyedi masszázstechnika segítségével garantált a relaxálás.

Hydrojelly maszk – Lifting hatású, ránctalanító és feszesítő arcmaszk. Hatására a bőr azonnal megemelkedik, feszes és hidratált lesz.

Esthemax Hydrojelly a legtöbb forgalomban lévő peel-off maszknál magasabb arányban tartamaz alginátot, viszont nem tartalmaznak parabent, sulfátot, hintőport, ftalátot és kukorica keményítőt.

Kizárólag prémium minőségű, egyes összetevőknél pedig organikus gazdaságból származó alapanyagokat segítik a kezelést.

Az ESTHEMAX termékek elősegítik a bőr folyamatos megújulását és regenerálását. Innovatív technológiája, a HYDROJELLY maszk, egy olyan bőrbeviteli technológia, amely elősegíti a bőr elektrolitokkal való feltöltését azáltal, hogy az összetevőket mélyen a bőr rétegbe juttatja.

Kezelés irányára: 10. 900.-

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.