cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Intenzív feszesítő & Lifting Anti-Aging ’90

Új! Intenzív feszesítő & Lifting Anti-Aging ’90

Új! Intenzív feszesítő & Lifting Anti-Aging ’90 – Ezt a bőrmegújító, tengeri AHA-ban, mikro-dermabráziós összevetőben és enzimekben gazdag arckezelést kifejezetten az érett (40 év felett), matt és megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. A sejtmegújulást intenzíven serkentve „új bőr” hatást biztosít. A bőr tömörsége, feszessége javul és nagyon látványos a ragyogást fokozó hatása.

Arctisztítás és tonizálás – Gentle Tonic Lotion – eltávolítja az utolsó sminkmaradványokat, tengeri mikro-tápanyagainak köszönhetően tonizálja és feléleszti az arcszínt. A bőr friss, tiszta és stimulálttá válik.

Peeling – Detox Scrub Mask – méregtelenítő peeling maszk, iszappal – tisztítja és ragyogóvá teszi az arcbőrt, hatékonyan elnyeli a toxinokat. Ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Tisztítja az eltömődött pórusokat, a  bőr újra lélegzik a folyamat során.

Tengeri relaxálás – masszázskrémmel, mely serkenti a ragyogást és feltölti a bőrt ásványi anyagokkal – kálium nátrium, kálcium – és nyomelemekkel – vas, réz, cing, mangán- . Egyedi masszázstechnika segítségével garantált a relaxálás.

Ampulla és Maszk – Force eMarine Lift-Pro és Chrono – Color Youth Mask – fokozza a kollagén szintézist, A bőr feszesebb és ellenállóbbá válik, visszaadja a bőr tömörségét és tónusát.

A kezelés irányára: 19.900.-

A terápia hatékonysága fokozható gépi kezelésekkel is!

Tipp →Tudtad, hogy a kezeléshez alkalmazott termékek döntő többsége, otthonápolási célra is megvásárolható?

Élj a lehetőséggel és fokozd tovább a ragyogást otthonodban is! A szalontermékek megvásárolhatóak a Thalion Face Therapy kozmetikai szaküzletben, Kőszegen vagy diagnosztizálás követően, egyedi webshop kódoddal az online webáruházban is!

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.