cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Nano Infusion - Kollagén Indukciós Terápia

Nano Infusion - Kollagén Indukciós Terápia

A ránctalanítás, a hegek vagy a bőr pigmentálódásának leküzdésére bőrstimuláló eszközt (Dermapent) használunk.

A kezelő fejen nano tűk helyezkednek el, mely a bőr mélyében 0,2-2,5mm-ig hatolnak be, melyek a bőrt stimulálják, mikrocsatornákat szúrnak, melyeken át a kollagén termeléshez szükséges tápanyagok, vitaminok, peptidek a bőr mélyére jutnak.

Választható tápanyagok:

  • BOTO-RX BOOSTER – Prémium ampulla oldott Botox-al. Intenzív, ránctalanító, feszesítő hatás. Segít a pórusok minimalizálásában, a ráncok csökkentésében, valamint a finom vonalak, szarkalábak, mosolyvonalak enyhítésében hatékony lép fel.
  • PDRN SALMON DNA BOOSTER – PDRN (lazac DNS) és Peptid komplex. Hidratál, táplál és revitalizál. Belülről tölti fel a bőrt, ránctalanít és feszesít, aktiválja a kollagén és elasztint lebontó enzimeket. Felgyorsítja a sebgyógyulási folyamatokat, eredményesen használható az aknék utáni hegek és hiperpigmentáció kezelésére, továbbá védelmet biztosít a káros külső környezeti hatásoktól, megóvja a bőrt az UVA/UVB okozta napkárosodástól.
  • GOLD PEPTIDE – Prémium ampulla, amely 99,9% -os tiszta aranyat tartalmaz koncentrált peptidekkel együtt, amelyek csökkentik az öregedés jeleit pl. ráncok, öregségi foltok. Fokozza a bőr ragyogását, fényét. Az arany mint fém, hatékony gyulladáscsökkentő szer, amelyet ősidők óta használnak. Antioxidánsokban gazdag ampulla, mely együttesen segíti a kollagéntermelést.

 

Ezáltal lehetővé válik a hatékony kollagén termelődés. Ezt az eljárását nevezik: mikrótűs kezelésnek.

Manapság egyre népszerűbb ez a kezelés, mivel alternatívát jelent a lézeres vagy kémiai peelinges felületmegújításnak, ha a páciens bőre nem tolerálja a lézert, vagy ha kevésbé invazív, kisebb kockázatot jelentő megoldást keres.

A bőrfiatalítás megfelelő módszerének megtalálásakor fontos, hogy megteremtsük a sérülés (felépülési idő) és az eredmény (a legjobb eredmény) közötti tökéletes egyensúlyt. A mikrotűs kezelés egy jól kiegyensúlyozott technika, mely minimális felépülési idővel és hosszantartó, látható hatással jár.

A kezelés irányára: 21. 900.-

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.