cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Sejtmegújító Anti-Aging arckezelés ’90

Új! Sejtmegújító Anti-Aging arckezelés ’90

Új! Sejtmegújító Anti-Aging arckezelés ’90 – Ezt a bőrmegújító, tengeri AHA-ban, mikro-dermabráziós összevetőben és enzimekben gazdag arckezelést kifejezetten az érett, matt és megereszkedett bőr számára fejlesztették ki. A sejtmegújulást intenzíven serkentve „új bőr” hatást biztosít. A bőr tömörsége, feszessége javul és nagyon látványos a ragyogást fokozó hatása.

Tonizálás – Lotion with Sea Acids – sejtek megújítása keratolitikus hatásánál fogva. Hirdatálja és remineralizálja a bőrt  – tengeri AHA 15%- , visszaadja ragyogását. Ráncok és vonalak kisimulnak, a bőr teljesen megújul.

Peeling – Detox Scrub Mask – méregtelenítő peeling maszk, iszappal – tisztítja és ragyogóvá teszi az arcbőrt, hatékonyan elnyeli a toxinokat. Ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Tisztítja az eltömődött pórusokat, a  bőr újra lélegzik a folyamat során.

Tengeri relaxálás – masszázskrémmel, mely serkenti a ragyogást és feltölti a bőrt ásványi anyagokkal – kálium nátrium, kálcium – és nyomelemekkel – vas, réz, cing, mangán- . Egyedi masszázstechnika segítségével garantált a relaxálás.

Ampulla – tengeri AHA – sejtmegújító szérum, kollagén szintézis fokozó hatás, az új bőr finomabb és az arcszín ragyogóbbá válik.

Sejtmegújítás, feszesítés – Algoplaste Anti-Ageing Mask – a ráncok és a vonalak halványulnak, a bőr táplált és hidratált. A bőr tónusosabb és kisimult.

A kezelés irányára: 19.900.-

A terápiák kiegészíthetők gépi kezeléssel  +2.000 Ft/technika.

Tipp →Tudtad, hogy a kezeléshez alkalmazott termékek döntő többsége, otthonápolási célra is megvásárolható?

Élj a lehetőséggel és fokozd tovább a ragyogást otthonodban is! A szalontermékek megvásárolhatóak a Thalion Face Therapy kozmetikai szaküzletben, Kőszegen vagy diagnosztizálás követően, egyedi webshop kódoddal az online webáruházban is!

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.