cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Sejtmegújító terápia

Sejtmegújító terápia

A kezelés természetes hámoldó savakkal, AHA és gyümölcssavak segítségével történik. Ezeknek a savaknak kiváló bőrmegújító, bőrhalványító tulajdonságuk van, emellett antioxidáns hatásuknál fogva hatékonyan küzdenek a káros szabadgyökök ellen is. A kozmetikai kezelések alkalmával mindig sokkal-sokkal koncentráltabb, tisztább hatóanyagokkal dolgozunk és olyan Professzionális elektrokozmetikai eljárásokkal történik a hatóanyagok bevitele ami nem helyettesíti az otthoni bőrápolást.

Mire jó még a hámlasztó kezelés?

Aknés-, tág pórusú-, zsíros-, öregedő-, durva-, megvastagodott-, szürke, fakó bőrre, a bőr fokozott pigmentációja esetén, illetve apróbb ráncok kezelésére.

Az AHA és gyümölcssavak a bőr legfelső rétegének az elhalt hámsejtjei közötti kötéseket oldják, így az elhalt szarulemezek könnyedén le tudnak válni. A hámlás folyamata ezáltal felgyorsul, a bőr legfelső rétege elvékonyodik, felgyorsul a sejtosztódás, ezáltal új sejtek jönnek létre, amelyek a felszín felé haladva a bőrnek üde, fiatalos külsőt kölcsönöznek. A bőr védelmi rendszerének kialakításában fontos szerepe van a hámsejtek összetartásáért felelős ceramidnak (zsíros fázis), melyből a kor előrehaladtával egyre kevesebb termelődik. Az AHA savas hámlasztás hatására létrejövő új, egészséges sejtek között felfrissül a szaruzsír állománya is, javul a bőr vízmegtartó képessége és védelmi vonala. A sejtek osztódása során a kisebb hajszálerek is bekapcsolódnak a vérkeringésbe, a bőr anyagcseréje fokozódik, az új sejtek képződése felgyorsul, amely a halványító folyamatok mellett erőteljes bőrregenerációt eredményez.

Halványító kezelés közben és után 6 hétig tilos a napozás és szoláriumozás, valamit az erősebb napsütés is kerülendő! Magas faktorszámú fényvédő készítmény használata kötelező!

A kezelés irányára, gépi kezeléssel egybekötve: 21. 900.-

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.