cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Sminktetoválás

A sminktetoválás témája nem az én asztalom, de engem is mélyen érint. Édesanyám intelmei ellenére, az akkori trendnek megfelelően szemöldökömet hajszál vékonyra szedtem, melynek hosszú távon negatív eredményei lettek.

Előnytelen forma, hiányzó és már vissza nem növő szálak. Éreztem, tennem kell, hiszen az arc, a szemöldökkel teljes. Úgy érzem, nagyon szerencsés vagyok, mert egri életem során a téma kapcsán, a legjobb szakemberrel találkozhattam. Ő nem más, mint Fehér Melinda,
sminktetováló szakember. Melinda egy csoda számomra, egy nagybetűs és lelkiismeretes szakember, akinek nem csak első kiváló szemöldöktetoválásomat köszönhetem, hanem azt is, hogy ma én is kozmetikusként élhetem életem. Szakemberként felmérte vágyaimat és szinte Ő iratott be az iskolába is, ahol felnőtt fejjel szakmaváltó lettem.

Köszönöm Neked Melinda!

Kedves Látogatóm, ha Kelet Magyaroszágon élsz, ne keress mást, kizárólag Melindát: 

Ahogy én nőttem és fejlődtem a saját életemben, úgy változtak a körülményeim is. Így lett a jelenlegi otthonom Kőszeg.

Ennek a kis ékszerdoboznak az egyik szegletében nyitottam meg első kozmetikai szalonomat, Thalion Face Therapy néven, mely kapcsán egy ott élő és sok-sok éve a szépségiparban munkálkodó szakemberrel, Wächter Krisztivel hozott össze a sors. Nincsenek véletlenek, hamar megtaláltuk a közös hangot és elhivatottságot egymásban.

Kriszti szintén a sminktetoválások szakembere. Csoda szalonjában, a természetességet hangsúlyozva gyöngyörű munkák készülnek.

Kedves Látogatóm, ha Nyugat Magyarországon élsz, ne keress mást, kizárólag Krisztit: