cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Szépség megerősítése ’40

Szépség megerősítése ’60

Hidratáló és feltöltő kezelés, amikor csak rövid idő áll rendelkezésre.
A kezelés központjában az alábbi hatóanyagokat hívjuk segítségül:

Arctisztítás és tonizálás – Gentle Tonic Lotion – eltávolítja az utolsó sminkmaradványokat, tengeri mikro-tápanyagainak köszönhetően tonizálja és feléleszti az arcszínt. A bőr friss, tiszta és stimulálttá válik.

Peeling – Detox Scrub Mask – méregtelenítő peeling maszk, iszappal – tisztítja és ragyogóvá teszi az arcbőrt, hatékonyan elnyeli a toxinokat. Ásványi anyagokkal tölti fel a bőrt. Tisztítja az eltömődött pórusokat, a  bőr újra lélegzik a folyamat során.

Tengeri relaxálás – masszázskrémmel, mely serkenti a ragyogást és feltölti a bőrt ásványi anyagokkal – kálium nátrium, kálcium – és nyomelemekkel – vas, réz, cing, mangán- . Egyedi masszázstechnika segítségével garantált a relaxálás.

Ragyogás – Beauty Flash Lift Mask – feszesítő maszk – kisimítja a ráncokat, a bőr azonnal sima, feltöltött és ragyogóvá válik. Kiváló sminkalap, mely az arc körvonalait újra definiálja. Megerősíti a bőr szerkezetét, mely láthatóan fiatalabbá válik.

Kezelés irányára: 10.900.-

Tipp →Tudtad, hogy a kezeléshez alkalmazott termékek döntő többsége, otthonápolási célra is megvásárolható?

Élj a lehetőséggel és fokozd tovább a ragyogást otthonodban is! A szalontermékek megvásárolhatóak a Thalion Face Therapy kozmetikai szaküzletben, Kőszegen vagy diagnosztizálás követően, egyedi webshop kódoddal az online webáruházban is!

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.