cropped-kesz-logo1-2.png

EnglishGermanHungarian

Új! Halványító és anti-aging arckezelés – ’90

Új! Halványító és anti-aging arckezelés – ’90

360fokos – komplex mechanizmussal megelőzi új pigmentfoltok kialakulását, halványítja a meglévő foltokat és egyenletes arcszínt biztosít.  A fejlesztés középpontjában az új Pylawhite ® szabadalmazott aktív hatóanyag áll, mely C-vitaminnal és Niacinamide – B3-vitaminnal kiegészítve célzott és globális halványító hatást nyújt.

Arctisztítás és tonizálás – Radiance Cleansing Milk és Lotion – eltávolítja a sminket és szennyeződéseket, megőrzi a bőr hidrolipid rétegét, tonizálja és élénkíti a bőrt.

Peeling – Enzymatic Peel – nincs mechnikai hatás és irritáció. Alaposan eltávolítja az elhalt hámsejteket, javítja az oxigénellátást a sejtekben, finomítja a pórusokat, az arcszín pedig homogénebb, a bőr simább és puhábbá válik.

Pigment Korrekció – 3 lépésben – masszázs+ampulla+maszk kombinálciója. Globális halványító hatás, megelőzi az új pigmentfoltok kialakulását, korrigálja a meglévőket. Az arcszín egyenletesebb és fiatalosan ragyogóvá válik.

A kezelés irányára: 19.900.-

Gépi kezeléssel kiegészítve – mikrodermabrázió – 21.900.-

Tipp → Tudtad, hogy a kezeléshez alkalmazott termékek döntő többsége, otthonápolási célra is megvásárolható?

Élj a lehetőséggel és fokozd tovább a ragyogást otthonodban is! A szalontermékek megvásárolhatóak a Thalion Face Therapy kozmetikai szaküzletben, Kőszegen vagy diagnosztizálás követően, egyedi webshop kódoddal az online webáruházban is!

Címünk

Kőszeg, Liszt Ferenc utca 17.

Nyitva tartás

Előzetes bejelentkezés alapján.